Az új területen található focipálya, tollaslabdapálya, és szabadtéri grillsütő, amely vállalati események vagy egyéb szabadidős tevékenységek alkalmából is igénybe vehető. A Prologis „Zöld Ösvény” fenntarthatósági oktatóprogramjának üzeneteit tolmácsoló táblák segítségével az ügyfelek javíthatják a hulladékkezelés, a víz- és energiafelhasználás, a beszerzések és a szállítmányozás fenntarthatóságát, csökkenthetik karbon kibocsátásukat és egyben működési költségeiket is.

 

A területen minden ügyfél dedikált közösségi kerttel rendelkezik, ahol a Prologis faültetésre bíztatja őket, ehhez a facsemetét és a kertészeti segédletet is biztosítja.

 

A rekreációs terület a Prologis Park Budapest-Harbor területén található, a fenntartható fejlesztés jegyében működő, élőgépes szennyvízkezelő létesítmény mellett, amely öntözésre alkalmas tisztaságú vízzé alakítja a szennyvizet.

 

A Prologis magyarországi portfóliója több mint 490 000 négyzetméter ipari területet foglal magában öt Budapest környéki (Gyál, Harbor Park, Százhalombatta, Szigetszentmiklós, Budaörs), és egy hegyeshalmi parkban. Összesen több mint 3,5 millió négyzetméteres portfóliójával a Prologis vezető disztribúciós-létesítmény szolgáltató a régióban (2013. június 30-i adatok szerint).

 

Prologis