„Örömünkre szolgál, hogy a Prologis Park Prague Airport területének május végi megvásárlása után ilyen hamar már kezdhetjük is az első spekulatív fejlesztést” – mondta Ben Bannatyne, a Prologis közép- és kelet-európai vezetője. „Hiszünk benne, hogy a park, kiváló elhelyezkedése miatt, amely könnyű elérést kínál Csehország többi része és Németország felé, a kereskedelmi fejlesztések egyik legvonzóbb központja lesz a régióban. A jó minőségű területek iránti igény ezen a környéken csak nőhet.”

A Prologis Park Prague Airport az R6-os autópálya hetes kijáratánál található, öt percre a prágai Václav Havel repülőtértől, három percre a prágai körgyűrűtől, és 10 percre a D5-ös autópályától, amely Prágát Pilsen-nel és Németországgal köti össze.

A Prologis, amely körülbelül 3,7 millió négyzetméteres logisztikai és disztribúciós-terület portfóliójával a régió öt országában (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia) aktív, vezető disztribúciós létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában (2014. március 31-i adatok szerint).

 

Szezám