A létesítmény a Prime Cargo skandináviai ügyfeleit kiszolgáló disztribúciós központként fog üzemelni, mert a Prologis Park Szczecin közvetlen közúti és hajózási elérhetőségei gyors kiszállítást tesznek lehetővé. A Prologis saját földterületén fejleszti az épületet, amely várhatóan 2014 harmadik negyedévére készül el.

„A Prologis Park Szczecin ideális helyszín a Németországban vagy Skandináviában aktív vállalatok részére” – mondta Ben Bannatyne, a Prologis régiós ügyvezető igazgatója. „A főbb szállítási útvonalak közelsége a logisztikai piac fontos stratégiai helyszínévé teszi a parkot” – tette hozzá.Szczecin

A Prologis Park Szczecin egy 100%-ban kiadott, északnyugat lengyelországi modern disztribúciós központ, amelynek teljes területe 41 800 négyzetméter. A Goleniow ipari park területén, az S3-as autópálya mellett, 40 kilométerre a német határtól és hét kilométerre a Szczecin-Goleniow reptértől található park további ügyfelei a Swedwood, a Rhenus Logistics, a KIM HURT és  a DB Schenker is.

 

A Prologis, amely körülbelül 3,6 millió négyzetméteres logisztikai és disztribúciós-terület portfóliójával a régió öt országában (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia) aktív, vezető ipari-terület szolgáltató Közép- és Kelet-Európában.

 

Prologis