„A D1-es zóna a legkeresettebb a Prága környéki ipari logisztikai piacon. Örömünkre szolgál, hogy ilyen kevéssel a megvásárlása után a Prologis Park Prague D1 West II területének fele máris bérlőre talált” – mondta Pavlína Plašková a Prologis csehországi bérbeadási menedzsere. „Stratégiánk alapja, hogy ügyfeleinknek magas minőségű, kulcsfontosságú helyszíneken található létesítményeket nyújtsunk, különösen akkor, ha a környéken hiány mutatkozik az ipari területek piacán.”

„Növekvő ügyfélkörünk és a helyhiány miatt kezdtünk el új létesítményt keresni” – mondta Milos Edelmann, az InnerWorkings tag EYELEVEL vállalat DC igazgatója. „A Prologis minden igényt kielégítő, 12 méteres belmagasságú létesítményt kínált, tökéletes helyszínen.”

A Prologis Park Prague West II ideális közép-európai disztribúciós csomópont, amelya D1-es autópálya tízes kijáratánál található, 11 kilométerre, délkeletre Prágától, mindössze 20 percre a nemzetközi repülőtértől. A helyszín Prágát Brno-val is összekapcsolja, elérést kínál Ostrava, Pozsony és Bécs felé, és mindösszesen egyórányi autóútra esik Pilsen-től, a D5-ös autópályán.

A Prologis körülbelül 4,1 millió négyzetméteres regionális portfóliójával vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában (2014. szeptember 30-i adatok szerint).

 

Prologis