A NAVO Orbico jelenleg több mint 100 jelentős kiskereskedelmi lánc és több ezer önálló kiskereskedés részére szállít árut. A vállalat 2016 első negyedévében költözik be az új épületbe.

„Tökéletes elhelyezkedése miatt esett választásunk a Prologis Park Sochaczew-re, innen könnyen elérhetőek ügyfeleink, és termékeiket zökkenőmentesen szállíthatjuk ki az egész országban” – mondta Krzysztof Gnoiński, a NAVO Orbico logisztikai igazgatója. „További előny stratégiai partnerünk, a P&G jelenléte a parkban, ami minimálisra csökkenti a kiszállítási időt, ami felbecsülhetetlen előny a logisztikában.

„A NAVO Orbico is felismerte a potenciált, amit a mára egy fontos logisztikai és üzleti infrastruktúra részévé vált sochaczew-i parkunk jelent” – mondta Kamila Pruk, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere. „A Prologis korszerű épületeit rugalmasságuk a mezőny fölé emeli, mivel számos tevékenységhez igazíthatóak. Magas minőségű területeink nem csupán logisztikai vagy gyártási tevékenységekre alkalmasak, hanem irodák kialakítására is, amit az új ügyfelünk igényelt is.”


A Prologis Park Sochaczew két épületében 100 000 négyzetméter iparterület található. A park további fejlesztési potenciálja 73 000 négyzetméter. A park Sochaczew keleti részén helyezkedik el, a DK92-es (Varsó-Berlin) nemzetközi út mellett, 17 kilométerre az A2-es autópályától, és körülbelül 50 kilométerre nyugatra Varsó központjától. A park emellett saját vasúti mellékvágánnyal rendelkezik, ami kapcsolódik a nemzetközi vasútvonalhoz (Berlin-Moszkva).


A Prologis vezető disztribúciós-létesítmény szolgáltató Lengyelországban, több mint 2,2 millió négyzetméteres portfólióval (2015. szeptember 30-i adatok szerint).

 

 

Prologis