„Eleve úgy állapodtunk meg, hogy legyen lehetőségünk bővíteni a területünket, és mivel a park lokációjával maximálisan elégedettek vagyunk, úgy döntöttünk, eljött ennek az ideje” – nyilatkozta Oldrich Petranek, a Mall.cz nemzetközi operációs igazgatója. „A megnövekedett vevőigények kielégítéséhez magas színvonalú infrastruktúrára és profi üzemeltetési csapatra van szükségünk, hogy nekünk csak a napi működésre kelljen koncentrálnunk, a Prologis pedig mindkettőt tudja biztosítani számunkra.”

A Mall.cz meglévő, 2015-ben átadott, 31.000 négyzetméteres, igényre szabott ingatlanával határos új épületet, a DC5B-t úgy alakították ki, hogy minden szempontból megfeleljen az e-kereskedelemmel foglalkozó cég speciális igényeinek. 

„A prágai portfóliónk iránt töretlen az érdeklődés, különös tekintettel a Prologis Park Prague-Jirnyre” – árulta el Marek Muller, a Prologis Csehország fejlesztési és bérbeadási igazgatója.„Nem sokkal a mostani megállapodás előtt fejeztünk be egy 32.500 négyzetméteres BTS bővítést ugyanebben a parkban egy másik ügyfelünknek. Ez megerősít minket abban, hogy jól működik a stratégiánk parkjaink elhelyezkedését és az üzemeltetési szolgáltatásainkat illetően.”

A Prologis Park Prague-Jirny egy modern disztribúciós park, amely jelenleg 255.000 négyzetméternyi épületet foglal magába. A park 8 kilométerre helyezkedik el Prága keleti határától, közvetlen kapcsolattal a D11-es autópályához, ami hatékony elérést biztosít a helyi piacokhoz és a környező országokhoz.

A Prologis a maga több mint 985.000 négyzetméternyi logisztikai és ipari területével Csehország egyik vezető ipari ingatlan szolgáltatója (2016. március 31-i adatok alapján).

 

 

Prologis