Pályáját a J.P. Morgannél kezdte, dolgozott Párizsban, Londonban, Szöulban és Szingapúrban, majd 2007-ben csatlakozott a JLL magyarországi irodájához. Több mint 20 év ingatlanpiaci és pénzügyi tapasztalatot hoz a cégbe. Ben készségei és tapasztalata remekül kiegészíti a csapat szaktudását, érkezésével pedig cégünk portfóliója a vagyonkezelés mellett kibővül a nemrégiben integrált ingatlankezelési szolgáltatással.

Ez a változás egybeesik a Lodge & Partners Investment Management átnevezésével Limehouse Partners-re. Cégünk elkötelezett a vállalkozás organikus és céltudatos növekedése mellett, ezért is bővíti csapatát magasan képzett szakemberekkel.  A Limehouse Partners büszke arra, hogy átfogó szakmai tanácsadást és gyakorlati végrehajtást biztosít ügyfelei részére egy nagyon fegyelmezett befektetési kultúra által.

Jake Lodge a változás kapcsán így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy Ben üzlettársként csatlakozik hozzánk. Több tranzakció során is dolgoztunk már együtt, és mindig szakmája egyik legjobbjaként tekintettünk rá. Jelentős tranzakciós szakértelme és szakmai múltja kulcsfontosságú lesz növekedésünk és üzletági bővülésünk szempontjából.”

 

Limehouse Partners