Az új Globális Tengeri és Légi Szolgáltatási Központ (GMALSC) koncepció a BAT összes globális légi és tengeri szállítmányának kezelését egyetlen logisztikai iránytó központba integrálja.

Ellentétben a korábbi árutípus és földrajzi elhelyezkedésen alapuló szolgáltatási modellekkel, amelyek keretében a Kühne + Nagel egymástól függetlenül kezelte a BAT Global Leaf Pool és az Ázsia – csendes-óceáni térségre vonatkozó szállításait, az új koncepció a teljes ellátási láncot lefedő, minden árutípusra kiterjedő, inbound és outbound megoldásokat egyaránt biztosító globális szolgáltatás, amely egyetlen információs platformon keresztül érhető el.

A platform lehetővé teszi az áttekinthető áruáramlást (bármely szinten), valamint jobb döntés-előkészítést nyújt a BAT számára. Emellett a Kühne + Nagel egységes eljárásokat és a helyi szakértelmet ötvöző globális légi és tengeri hálózatot biztosít a hatékonyabb szolgáltatás érdekében.

Dave Anderson, a BAT globális ellátási láncának vezetje elmondta: „az új koncepció segítségével fontos lépést teszünk a jövő ellátási lánca felé. A Kühne + Nagel által nyújtott szolgáltatás integrált része az ún. „Target Operating Model” struktúránknak, valamint nagyobb hatékonyságot és 2 of 2 rugalmasságot nyújt a globális üzleti igényeinknek való megfelelés érdekében.”

Tobias Jerschke, a Kühne + Nagel globális integrált logisztikai szolgáltatásainak vezetője hozzátette: „a piac, amelyen BAT tevékenykedik, gyorsan változik. Szoros együttműködésünknek és a Kühne + Nagel irányító központ szolgáltatás további fejlesztéseinek köszönhetően a BAT képes lesz gyorsan reagálni a változásokra.” – tudatta portálunkkal a cég közleményében.

 

Logisztikama.hu