A GEFCO és a CNN már 2018 első felében együttműködött a GEFCO új logójának és az új GEFCO. Partners, unlimited. márkajelzésnek a bevezetésében.

A GEFCO ismét szponzorálja a Biz:frontiers című adást, amelyben az új találmányokat és azokat a kreatív elméket mutatják be, akik tudásukkal felbolygatják az üzleti környezetet. A Biz: frontiers a CNN International zászlóshajó üzleti show-jában, a Quest Means Business-ben kerül adásba, amelyet Richard Quest gazdasági újságíró vezet majd. A 3 perces szegmensek mélyebb betekintést nyújtanak a 3D-s nyomtatásba, a Brain-to-vehicle technológiába, az autonóm kerekes székek működésébe, az okostelefonos szemvizsgálatba és a hologramok világába.

A kampány magában foglalja egy weboldal szponzorálását is, ahol videók, fotóalbumok és interaktív tartalmak széles skálája található. Ezt kiegészíti a TV és a Biz:frontiers banner, amelyet a Create, a CNNIC saját stúdiója készített.
 
A CNN International globális és márkaépítő mivoltára támaszkodva, a kampány középpontjában a GEFCO márkaismertségének növelése áll Európa és Latin-Amerika térségében, főként az üzleti döntéshozók, a vezetők és a közvéleményt formálók körében.
 
Ezt még inkább megerősíti majd a közösségi média oldalakra vonatkozó stratégia is, amelynek segítségével a CNN vezető szerepének köszönhetően igyekeznek maximalizálni a Biz:frontiers jelenlétét a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon.

 

GEFCO