„A Gebrüder Weiss bővítése is az élénkülő ipari termelés, az ehhez kapcsolódó minőségi logisztikai szolgáltatás, illetve a minőségi ingatlanok iránt kereslet növekedésének pozitív jele.” – nyilatkozta a bérbeadás kapcsán Baka Gergely, a CBRE ipariingatlan-ügynökségi vezetője, majd hozzátette: „Az új szerződés immár a harmadik ügylet az elmúlt egy évben, amelyben a CBRE támogatta a Gebrüder Weiss bővülését Magyarországon.”
 
„Az új logisztikai és irodaterületek tovább növelik versenyképességünket Magyarországon.” – nyilatkozta Thomas Schauer, a Gebrüder Weiss Kft. ügyvezető igazgatója. „Mint Közép-Európa meghatározó regionális szállítmányozási és logisztikai vállalata, örömmel bővítjük tevékenységünket, hogy részt vegyünk a fellendülő magyar gazdaság növekedésében.” – hangsúlyozta.
„Nagy öröm számunkra, hogy egy év sem telt el, és a Gebrüder Weiss máris bővíti tevékenységét a győri VGP Parkban. Ez megerősít bennünket abban, hogy Nyugat-Magyarország egyik meghatározó ipari és logisztikai csomópontjaként támogassuk a magyarországi vállalkozásokat hazai és nemzetközi expanziójukban.” – mondta Balogh László, a VGP-Csoport országmendzsere.
 

 

CBRE