Örömünkre szolgál, hogy a Dr. Max hosszú távú bérleti szerződést kötött a Prologis Park Bratislava területén egy 9000 négyzetméteren elterülő BTS (built-to-suit) fejlesztésű épületre, ahol munkatársaik kiélvezhetik az egyedi igényekre szabott raktárban rejlő lehtőségeket és annak előnyeit.

A Dr.Max a gyógyszerészeti termékek széles választékának piacvezető gyártója és értékesítője. A vállalat magas minőségi, megbízhatósági és a termelés etikai színvonalára vonatkozó követelményei a jövőbeni közép-európai növekedési terveinek szempontjából elengedhetetlenné tesznek egy modern, logisztikai teret.

Ezt szem előtt tartva ajánlott fel a Prologis egy BTS fejlesztésű raktárat a Prologis Park Bratislava 16-os épületében, amely a fenntarthatóság és az üzleti hatékonyság fokozására szolgáló megoldásokkal van ellátva. A raktárak hűtési technológiája garantálja a megfelelő tárolási környezetet, a 10 méteres belmagasság segíti a raktározási folyamatokat, a tárolótér LED világítása pedig a hatékony energiafelhasználást támogatja, ezzel védve környezetünket. PARKlife kezdeményezéseink emellett a munkavállalók elkötelezettségét és az egészséges életmódját támogatják - a Prologis Park Bratislava még saját focipályával is rendelkezik.

„Munkásságunk az egészségről és a jólétről szól, ezért nagyon fontos, hogy népszerűsítsük az egészséges életmódot munkatársaink között is” - mondta Jan Žák, a Dr.Max szlovákiai ügyvezető igazgatója. „A Prologis Park Bratislava területén található új épületünk kiváló előnyökkel bír az online shopban dolgozó munkatársaink és az üzletünk számára. A Prologis gondoskodott az elvárásaink teljesítéséről, és rendkívül izgatottan várjuk az idei évben esedékes költözésünket.”

A Cushman & Wakefield által létrehozott megállapodás a kibővítés lehetőségét is magában foglalja, így a jövőben még testre szabottabb területet biztosíthatunk a Dr.Max számára. A vállalat 2021 harmadik negyedévében költözik új címére.

"A Prologis Park Bratislava kiváló helyet kínál a Dr.Max számára mind a munkafolyamatok elvégzéséhez mind pedig  a növekedéshez " - tette hozzá Jakub Randa, a Prologis szlovákiai bérbeadásért és ügyfélelégedettségért felelős menedzsere. „A Prologis Park Bratislava egy igazi üzleti közösség. Az életminőséget javító, egyedi, ügyfelekre szabott funkciókat az egészséges munkaerőt támogató közös épületek egészítik ki. Alig várjuk, hogy üdvözölhessük a Dr.Maxot ebben a közösségben."

Kiváló helyszín, személyre szabott megoldások és nagyszerű lehetőségek a munkavállalók számára - a Dr.Max új épülete rendelkezik mindezekkel. Legyen szó a munkafolyamatok palettájának kiszélesítéséről, a hatékonyság növeléséről vagy a munkatársakjólétének elősegítéséről, az elégedettség… a Prologisnál születik.

 

Prologis