A Cushman & Wakefield ipari ingatlanszakértői segítették a döntési folyamatot, az épület kiválasztásánál és részt vettek a hosszú távú bérleti szerződés letárgyalásában.

Halász-Csatári Gábor, Associate, a Cushman & Wakefield Budapest ipari üzletágának vezetője elmondta: “Egy hosszú keresési és tárgyalási folyamat után megtaláltuk a tökéletes lokációt a DPD Hungary részére a dél-budai alpiacon. Az újonnan bérbeadott épület jelenleg teljes átalakításon és felújításon esik át, hogy egy ilyen fontos bérlő minden igényét kielégíthesse. A jó megközelíthetőség és az egyszerre több, mint 60 autó töltési lehetőségének köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy az épület hosszú távon kielégíti majd a DPD ingatlan igényeit.”

Hosszú Csilla, a DPD Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: “Egy megívásos pályázat során a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadót professzionális hozzáállása miatt választottuk ki. Teljes mértékben azonosultak vállalatunk igényeivel és egy mind a bérbeadó, mind pedig a mi számunkra kedvező megoldást találtak.”

 

 

Cushman & Wakefield