A létesítmény több mint 130 ezer négyzetméter bruttó bérbeadható területtel Szerbia eddigi legnagyobb logisztikai és technológiai létesítménye lesz. Az új CTPark stratégiai helyen, Belgrád belvárosától hat, Újbelgrádtól kettő, a nemzetközi repülőtértől pedig öt kilométerre helyezkedik el.

„A logisztikai ingatlanok iránt nagy a kereslet a virágzó e-kereskedelem miatt, és a szerb piacon – hasonlóan más közép-kelet-európai piachoz – kevés a rendelkezésre álló bérelhető terület. A CTP új üzletkötéseinek több mint 80 százaléka a már meglévő 700 ügyfelünkkel történik, közülük többen is készen állnak a terjeszkedésre. A CTP Belgrade Centre két éven belül megépül, 40 százalékát már előszerződésben lekötötte az egyik bérlőnk, a Technomanija” – mondta Vlatko Djuricek, a CTP szerbiai vezetője.

A Tehnomanija, a vezető kiskereskedelmi és e-kereskedelmi szórakoztatóelektronikai lánc, a CTPark Belgrade North, Szerbia legnagyobb logisztikai parkjának hosszútávú bérlője, már előre lefoglalt 50 ezer négyzetmétert az új parkban. A park építése jövőre indul, az átadás 2023 első negyedévében várható.  

A CTP öt logisztikai és ipari parkkal és összesen 355 ezer négyzetméter bérbeadható területtel a szerbiai logisztikai ingatlanpiac vezetője

 

CTP