A CTP egyik legjelentősebb szerződött partnere a Dana Hungary Kft, amelynek új fogaskerékgyártó gyáregységét fejleszti Győrben. A járműipari alkatrészgyártó 46 millió eurót fektet negyedik győri gyárának felépítésébe. A 13 000 m² alapterületű létesítmény építése már elkezdődött és a termelés várhatóan 2019 elején indul.

A CTP további két nagyméretű ingatlanfejlesztése is jó ütemben halad, amelyek tervezett átadási ideje 2017 nyara. Biatorbágyon a Vendel Parkban bővíti a GSI meglévő üzemcsarnokát további 16 000 m²-rel, valamint Tatabányán a gyógyászati segédeszköz termékeket előállító Coloplast részére fejleszt 27 000 m² alapterületű logisztikai központot.  

Szintén Tatabányán egy már meglévő bérlő – a Rudolph Logistik Gruppe – számára bővít a cég, a jelenlegi 6 500 m² további 16 800 m²-rel bővül és a tervek szerint 2018 elejére készül el.

Komáromot választotta zöldmezős beruházásának helyszínéül egy autóipari beszállító, amelyet a CTP építhet fel várhatóan 2018 elejére.

„Továbbra is élénk érdeklődést tapasztalunk Magyarországon a jó minőségű logisztikai és gyártó funkciójú ipari ingatlanok iránt. Új cégek jelennek meg a hazai piacon és a jó lokációval, valamint ár-érték aránnyal rendelkező ipari ingatlanjainkat rövid idő alatt újra bérbe tudjuk adni. Így történt ez az üllői parkunkban is, ahol egy részben megüresedett 12 000 m² raktár rövid időn belül új bérlőre talált. Örülünk a piacon megjelenő új bérlői igényeknek és gyorsan megoldást is ajánlunk a hozzánk forduló vállalatok részére" – nyilatkozta Hegedűs Csaba, a CTP magyarországi vagyonkezelésért felelős vezetője.

 

CTP