2021 első negyedévének végére 24 százalékra növelte piaci részesedését a kulcsfontosságú közép-kelet-európai piacokon, és 397 ezer négyzetméteres bruttó bérbeadható területtel megduplázta a 2020 első negyedévi (184 ezer négyzetméter) eredményét.  

A CTP továbbra is jó úton halad célja felé, hogy 2021-ben 7,5 millió négyzetméterre növelje portfólióját. Jelenleg több mint 1 millió négyzetméternyi építés alatt álló területtel rendelkezik, amelynek több mint 70 százaléka már előzetesen bérbeadásra került.

„A közép-kelet-európai régióban közel 33 százaléknyi új bérlő megszerzése figyelemre méltó teljesítmény a piacon, amely tovább erősíti vezető pozíciónkat, mint a régió legnagyob logisztikaiingatlan-tulajdonosa és -fejlesztője” – nyilatkozta Remon Vos, a CTP alapítója és tulajdonosa. „Fejlesztési területeink piacvezető állománya és integrált csapataink révén kilenc országban bővítjük tovább CTPark hálózatunkat, együttműködve a több mint 700 logisztikai és könnyűipari vállalatból álló bérlői bázissal. Az új bérlői aktivitások erős lendületet mutattak, ügyfeleinkkel az első negyedévben kötött új, hosszú távú bérleti szerződéseink keretében bérbeadott terület  elérte a 397 ezer négyzetmétert a régióban. Az idei év erős kezdete azt jelenti, hogy jó úton haladunk a 2021-re kitűzött 7,5 millió négyzetméter bruttó kiadható terület elérése felé, és reális esélyünk van elérni a 2023 végére kitűzött 10 millió négyzetméter bérbeadható területre irányuló célt is.”

 

CTP