A THREESIXTY minden további alkalmazottja azonnali hatállyal csatlakozott a Colliers-hez.

„Erőink egyesítése a THREESIXTY csapatával mind a Colliers, mind ügyfeleink számára rengeteg előnnyel jár. Új társtulajdonosaink és csapattagjaink a piac legelismertebb szakemberei közé tartoznak, és azonnal tovább erősítik majd már eleve is erős csapatunkat.” – mondta Luke Dawson, a Colliers International közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója és befektetési piaci vezetője. „Ez a cseh piacra vonatkozó, hosszabb távú növekedési tervünk első szakasza, nagyon várom már, hogy közösen dolgozhassak Tewfikkel, Petrrel és az egész csapatunkkal vállalkozásunk közös építésének folytatásán.”

A 2017-ben alapított THREESIXTY tranzakciós, konzultációs és tanácsadási szolgáltatások széles körét nyújtja Csehországban, illetve Közép- és Kelet-Európában a helyi és nemzetközi ügyfelek, fejlesztők és befektetők számára. Megbízható és szenvedélyes tanácsadóként gyorsan hírnevet szerzett minden ágazatban. A THREESIXTY alapítását megelőzően Sabongui 10 éven keresztül volt a JLL csehországi ügyvezető igazgatója, illetve a Tetris Design & Build Czech ügyvezető igazgatója, miután azt a JLL részeként létrehozták Csehországban. Žalský korábban a CA Immo bérbeadási tevékenységért felelős vezetője volt Csehországban, korábban pedig különböző vezető pozíciókat töltött be a cseh JLL-nél.

„A THREESIXTY létrehozása szakmai karrierjeink meghatározó mérföldköve volt arra vonatkozó elképzelésünk megvalósításában, hogyan szolgálhatjuk a legjobban ügyfeleinket a legjobb vállalkozóként.” – tette hozzá Tewfik Sabongui, a Colliers International csehországi irodájának ügyvezető partnere. „Dinamikus növekedése, vállalkozási kultúrája, illetve a saját partnerségi modellünk miatt döntöttünk a Colliers-szel folytatott partnerség mellett. A Colliers globális platformjába történő integráció, illetve annak erősségeinek és kiterjedtségének használata által mindkét oldalról a legjobbat kapjuk, már várjuk üzleti tevékenységünk következő szintre emelését.”

A Colliers a csehországi ingatlan tanácsadók egyik piacvezetője, amely több mint 30 szakemberrel szolgáltatások széles körét kínálja prágai irodájából országszerte található ügyfeleinek. Szolgáltatásai közé tartozik például ipari és irodai célú bérbeadásokkal, befektetésekkel, értékbecsléssel, építési konzultációval, vagyonkezeléssel, ingatlan üzemeltetéssel, illetve workplace solutions tevékenységekkel kapcsolatos tanácsadás.

„Csehország a közép- és kelet-európai régió egyik legkeresettebb befektetési célterületévé vált. Hatalmas lehetőséget biztosít üzleti tevékenységünk régióban való kiterjesztésére, hogy megfelelhessünk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink igényeinek.” – mondta Chris McLernon, a Colliers International EMEA régióért felelős vezérigazgatója. „Tewfik és Petr rendkívül jó hírnévvel rendelkeznek, illetve alaposan ismerik a helyi piacot. Iránymutatásukkal a már meglévő, tehetséges csapatunk még jobban szolgálhatja ügyfeleit helyi és nemzetközi szinten egyaránt.”

 


Colliers