„Nagyon izgatottak voltunk az idei sok jelentkező miatt” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője, a Prologis focicsapatának kapitánya. „Fantasztikus energiákat mozgósított mind a 15 csapat, amelynek játékosai igazi sportemberként viselkedtek, és kivétel nélkül hatalmas elkötelezettségről tettek tanúbizonyságot. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett eseményünkön.”


A Prologis 2013-ban indította útjára a bajnokságot, hogy az egészséges életmódot és a fenntarthatóságot népszerűsítése. A verseny azon a füves futballpályáján zajlott, amivel a Prologis 2012-ben bővítette a Prologis Park Budapest-Harbor „Zöld Ösvény” elnevezésű pihenő- és sportparkját. „Bízunk benne, hogy ez a parkon belüli létesítmény nemcsak a focibajnokság ideje alatt, hanem az év minden napján hozzájárul ahhoz, hogy  partnereink többet tudjanak meg a fenntartható fejlődésről és az egészségmegőrzésről” – tette hozzá Kemenes László. Az idei rendezvényre a rekreációs terület csocsó asztalokkal, a kisgyermekek számára játszósátorral, valamint grillterasszal bővült. 

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4.3 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (2016. június 30-i adatok alapján).

 

Prologis