“Nagy örömmel jelentjük be a Spaceflow alkalmazás bevezetését Magyarországon, mivel nagy lehetőséget és a változásra való elkötelezettséget látunk a kereskedelmi ingatlanpiacon. Folyamatosan segítjük a tulajdonosokat a digitális technológiák integrálásában. Online termékeink segítségével lehetővé tesszük, hogy hírnevüket növelve bérlői körüket hatékonyan bővítsék. A Spaceflow technológiája közösségi menedzsment csapatunkkal ötvözve mélyebb és tartalmasabb kapcsolatokat tesz lehetővé a bérlők, a munkahelyük és közvetlen környezetük között. Nagyon büszkék vagyunk, hogy CA IMMO Hungary, ERSTE Alapkezelő Zrt. és a CPI Property Group megbízott minket ezzel a nemes feladattal, amely hatalmas előrelépés a közösségi menedzsment terén.” mondja Vincent Vallois az Online Real Assets cégtől, mely a Spaceflow partnere a KKE Régióban.

A Spaceflow egy plug & play bérlői közösségi platform, amely összekapcsolja az felhasználókat az épület szolgáltatásaival, a közelben található szolgáltatókkal, és nem utolsó sorban egymással, így egyetlen kattintással közösségi életet teremt az épületben. Spaceflow lehetővé teszi a tulajdonosok és az épület kezelői számára, hogy épületen belüli szolgáltatásokat osszanak meg a bérlőikkel és az épület látogatóival. A bérlői elégedettség növekedése, a régi bérlők megtartása és újak bevonzása elengedhetetlen a profit növeléséhez.

"Egyetlen bérlő elvesztésének költsége 1,1 millió Euró. Ez az ár egyszerűen túl magas ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyhassuk. Régen az ingatlantulajdonosok olyan technológiákba fektettek komoly összegeket, amelyek a bérlők számára láthatatlanok voltak.” mondja Lukas Balik, CEO és társalapító a Spaceflow-nál. “Ma a „PropTech” megoldások nemcsak okosabbá teszik az épületeket, hanem egy emberközpontúbb atmoszférát teremtenek, amelyben a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a különböző szolgáltatásokhoz és egy aktív közösség részévé válnak." – teszi hozzá Balik - “A magyar kockázati tőkealap-kezelők, a Day one Capital a Credo Ventures és UP21 nemrég bejelentették egy 1,6 millió eurós finanszírozás befejezését, így teljesen logikus volt, hogy Magyarországra is belépjünk.”

Általában más bérlői közösségi platformok épületenként teljesen személyre szabott megoldásokat kínálnak, amelyek bevezetése költséges és időigényes, ezzel szemben a Spaceflow egyszerűen használható és hatékonyan alakítható a különböző méretű portfóliók igényei szerint. Ennek köszönhetően egyszerre képes kiszolgálni a hagyományos irodaépületek, a co-working irodák és lakóépületek igényeit is.

“A CPI úttörőnek számít az innovációk és a közösségépítés terén, hiszen már évek óta hatékony közösségi menedzsment folyik az épületeinkben. Hogy megkezdett munkánkat egy új szintre emeljük  pont egy olyan #proptech eszközre volt szükségünk, mint a Spaceflow.” – mondja Déri Bea, PR&Marketing Director a magyarországi CPI-nál.

“A csehországi CA IMMO-t és a prágai sikereket követve, a technológia és szolgáltatások új korszakát hozzuk el bérlőink és munkavállalóik számára, az elsőosztályú ingatlanokat szolgáltatások széles választékával kiegészítve.”- mondja Gulyás Ede, A CA IMMO Country Managere.

“A modern technológiát és közösségi menedzsmentet kombinálva olyan helyeket teremtünk, ahol az emberek kibontakozhatnak. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Spaceflow-t Magyarországon az elsők között vezetjük be épületeinkben, növelve ezzel bérlőinknek nyújtott szolgáltatásaink színvonalát és megmutatva: a legfontosabb dolog, hogy minden igényüknek eleget tegyünk“ mondja Varga Róbert, Sales Manager Erste Alapkezelő Zrt.

 

Online Real Assets