A TruckForce egész Európára kiterjedő hálózata a haszongépjármű-abroncsok teljes életciklusát lefedő szolgáltatásokat nyújtja, magába foglalva a megelőző karbantartást, a cserét, az újravágást, az újrafutózást és az országúti segélyszolgálatot is. A 32 országban összesen több mint 2000 szervizből álló hálózat emellett vállalja, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján segítséget nyújt az országutakon bajba jutott tehergépkocsik vezetőinek, mindezt úgy, hogy két órán belül folytathassák útjukat.

A Goodyear elkötelezett a vásárlói elégedettség és a vezetői élmény folyamatos fejlesztésében, ezért a közelmúltban külső ellenőrök bevonásával sikeresen auditáltatta TruckForce hálózatát. Ennek során az auditorok, több mint 70 szempont szerint ellenőrizték a szolgáltatást. A hálózat működését az összes lehetséges szempontból megvizsgálták a termékek rendelkezésre állásától a szolgáltatások hatékonyságán és minőségén át a munkabiztonsági képzések, illetve a munkahelyi biztonság területéig. Az audit elsődleges célja az volt, hogy részletes képet adjon minden olyan tényezőről, amely hozzájárulhat a flottakezelő vállalatok munkájának támogatásához.

Az auditot immár másodszor végezték el kimagasló eredményeket elérve: a szervízhálózat ugyanis a szigorú Goodyear követelmények, több mint 80%-át teljesíti. Az audit eredményei alapján a Goodyear még erősebben épít majd a hálózati szolgáltatásból elérhető előnyökre és fokozza azokat:

•    a Goodyear saját rendszerében képzett, a legmodernebb technológiákat alkalmazó szakembergárda
•    ServiceLine24h nonstop országúti segélyszolgálat vészhelyzetekre
•    a Goodyear internetalapú FleetOnlineSolutions flottakezelő rendszer
•    részletes műszaki és ügyviteli jelentések biztosítása

A személyre szabott, komplex szolgáltatási csomagok révén a TruckForce a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtja a flottatulajdonosoknak, a járművek rendelkezésre állási idejének növelésén és professzionális abroncskezelési és karbantartási megoldásokon keresztül garantálva azok gazdaságos működését.

 

Goodyear