A bérleti megállapodások a következőket tartalmazzák:

•    7195 négyzetméter bérbe adva egy gyógyszeripari gyártó vállalatnak;
•    2300 négyzetméter bérbe adva az Emako lakberendezési tárgyakat és kerti eszközöket forgalmazó webáruháznak;
•    1890 négyzetméter bérbe adva az egyik piacvezető logisztikai szolgáltatónak.

„Örülünk, hogy többek között a gyógyszeripar egyik elismert vállalatának igényei szerint fejezhetjük be az épületet. Amellett, hogy beépítünk egy magas szintű hő- és páraszabályzó rendszert, azt is biztosítanunk kell, hogy ne juthasson be külső levegő az ajtóknál és a dokkolóknál.  Ennek érdekében ki- és belépő kamrákat alakítunk ki az épület bejáratainál, amelyeket áteresztő zsilipekkel látunk el – mondta Ewa Zawadzka, a Prologis Lengyelország fejlesztésekért felelős vezetője. – Büszkén jelenthetjük be, hogy ügyfeleinkkel együttműködve, igényeiket szem előtt tartva a Prologis Park Wrocław V teljes területét bérbe adtuk.”

A Prologis Park Wrocław V jelenleg 6 épületet foglal magába, és 136.000 négyzetméter területet kínál a Nowa Wieś Wrocławska városrészben, három kilométerre dél-nyugatra a Bielański csomóponttól, ahol az A4-es (Berlin-Wrocław-Krakkó-Ukrajna) autópálya az SB/E67 gyorsforgalmi úttal találkozik, közel a Wrocław-i körgyűrűhöz. Kiváló elhelyezkedése mellett a park a további fejlesztés lehetőségét is kínálja ügyfeleinek.

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4.4 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (a 2016. szeptember 30-i adatok alapján).

 


ProLogis